Om webbplatsen

 

Vår webbplats är utvecklad av UochM DesignStudio och är anpassad för att kunna visas på alla olika typer av skärmar, från stora dataskärmar till små mobilskärmar. Vidare är den testad på fler än 8 st webbläsare (bl.a. Microsoft Edge, Microsoft Internet Explorer version 11,10,9,8 Firefox, Opera, SRWare Iron, Chrome, Safari samt Tor Browser) för att allt skall fungera på ett korrekt sätt. Den har också genomgått alla de tester som krävs för att den skall klara W3C:s krav på en modern webbplats. Läs mer om detta och annat nedan.

 

W3C

W3C, eller World Wide Consortium, är de som ansvarar för utvecklingen av bl.a. enhetlig standard på Internt. De ställer t.ex. krav på att merparten av alla besökare skall kunna tillgodogöra sig innehållet på en webbplats. Detta görs genom att webbplatsen genomgår en s.k. valideringstest. Det kanske enda oberoende testverktyget på Internet. Du kan testa vår, och vilken annan webbplats, som helst via länken nedan.

W3C Validator

 

 

4K Responsive design

Webbplatsen, både hemsidan och e-butiken, kan visas med korrekt utseende på allt från stora dataskärmar till små mobilskärmar. Vår webbplats är testad på dataskärmar upp till 4k (3840 x 2160 pixlar och ner till små mobilskärmar typ iPhone 4,5,6 etc.

 

Security Payson

Vi använder oss av högsta möjliga säkerhet på webbplatsen med s.k. AES128 kryptering och säkra betalningar via Payson (VISA och MasterCard). Detta gör att du kan känna dig säker hos oss.

 

 

2016-10-28
Nyhetsbild
Avtal med Stockholms stad

HD Bil & Byggsmide har skrivit ett flerårigt avtal inom byggprojektet Norra Djurgårdsstaden (NDS). Leverans av byggsmide i offentlig miljö.